Ook deeldienst Share Now komt met korting

dinsdag 19 mei, 2020

Na MyWheels komt ook de Amsterdam autodeeldienst Share Now met kortingen om mensen in ‘deze turbulente’ tijden toegang te bieden tot een veilig en flexibel vervoersmiddel. Het introduceert kortingspassen waarmee tot 50 procent kan worden bespaard.

Waar MyWheels zich met de korting vooral richt op nieuwe klanten, zijn de Share Now kortingspassen vooral bedoeld voor bestaande klanten die regelmatig gebruik maken van de deelauto’s, de elektrische smart fortwo‘s. Eén kortingspas (zo’n 20 euro per maand) biedt 25 procent korting en is interessant voor gebruikers die circa 6 uur per maand of meer een deelauto gebruiken. De ander (zo’n 90 euro per maand) biedt 50 procent korting en is, volgens Share Now, geschikt voor gebruikers die circa 12 uur per maand of meer een deelauto pakken. Ook is er een speciaal tarief voor Amsterdammers met vitale beroepen, het zogenaamde Care Now.

Momenteel telt de autodeeldienst 82.000 gebruikers in Amsterdam. Alle auto’s worden in deze tijd gedesinfecteerd bovenop de standaard reiniging, met extra aandacht voor het stuurwiel en de versnellingspook.

Autodeelbedrijf MyWheels meldde vorige week een flinke aanwas te zien in aantallen deelritten. Het zijn vooral ov-mijders. MyWheels verlaagde de tarieven (tijdelijk) eveneens door corona.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Share Now