Fleet Lounge Live! 24 juni: Mobiliteit in het (post) coronatijdperk

donderdag 4 juni, 2020

In de aanloop naar het grote, hybride Fleet Event op 30 oktober gaan we in de online Fleet Lounges Live! nader in op een aantal essentiële aspecten van mobiliteitsmanagent in het (post) coronatijdperk. 

Onder leiding van onze vaste tafelhost Frank van Klink is er in de eerste aflevering op woensdag 24 juni, aanvang 16:00 uur aandacht voor ondermeer:

  • Hoe richten we ons mobiliteitsbeleid (en leasecontracten!) in conform de ‘nieuwe werkelijkheid’?
  • Gedragsverandering: Hoe zorgen we dat we ook na Corona minder blijven reizen en meer gaan fietsen, bewegen, thuiswerken, spitsmijden, carpoolen en autodelen?
    Tafelgast: Serge van der Berg – Fynch
  • Eindelijk wordt het wat met de deelauto? Het OV is nu weinig populair, autodelers melden daarentegen spectaculaire groei in nieuwe aanmeldingen! Maar hoe integreer je de deelauto op een juiste wijze in de mobiliteitsmix?
    Tafelgast: Reinald Bronkhorst – Vecore
  • Waterstof tot nadenken… De greendeal als een van de speerpunten van economisch herstel, zo ziet de Europese Unie het graag. Gaat waterstof meters maken?
    Tafelgast: Mike Belinfante – Hyundai Motor Netherlands

Binnenkort is het volledige programma met alle bevestigde tafelgasten op de website beschikbaar.

De Fleet Lounge Live! is voor iedereen gratis te zien bij voorregistratie. Meld u nú aan via onderstaande button!

Bent u ook geïnteresseerd om als tafelgast aan te schuiven tijdens de (online) Fleet lounge Live! uitzendingen? Vraag dan hier het informatiepakket aan met alle mediaexposure mogelijkheden.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Lounge Live!