Arcadis en VZR schuiven aan bij Fleet Lounge Live!

donderdag 18 juni, 2020

Yoeri Schenau, duurzaamheidsmanager bij Arcadis, en Jan van Delft, voorzitter Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), schuiven aan bij de eerste Fleet Lounge Live! uitzending van volgende week woensdag 24 juni. Ook zij zullen zich buigen over de stelling ‘corona als katalysator van nieuw (duurzaam) mobiliteitsbeleid’.

Yoeri Schenau van Arcadis, tevens voorzitter van de coalitie Anders Reizen

Tijdens de uitzending zijn belangrijke stakeholders van mobiliteit vertegenwoordigd: Arcadis als werkgever, Athlon, Fynch, Vecore en Hyundai als mobiliteitsleveranciers en VZR voor de zakelijke (lease)rijders. Die laatste partij kwam eerder deze week met een (corona)actieprogramma. Daarin pleit het onder andere voor het vervangen van de traditionele autoregelingen door ‘mobiliteits- en e-work-’-regelingen!

Yoeri Schenau van Arcadis, tevens voorzitter van de coalitie Anders Reizen, zal in eerste instantie schetsen hoe Arcadis tot nu toe haar mobiliteitsbeleid door de coronacrisis heeft geleid. Of mobiliteit blijvend verandert? De coalitie Anders Reizen, waar zo’n vijftig grote bedrijven zich bij hebben aangesloten, liet eerder deze maand al doorschemeren in te zetten om de ervaringen die nu zijn opgedaan met flexibel werken en reizen te verankeren in het nieuwe, duurzame normaal.

Tijdens de uitzending, in handen van onze ervaren, vaste tafelhost Frank van Klink, zullen meerdere stellingen naar voren worden gebracht. De online bezoekers – ruim 300 hebben zich al aangemeld – kunnen eveneens online reageren op de stellingen.

Klik hier voor het hele programma en voor aanmelden!

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Lounge Live!