MT Terberg Business Lease Group ‘weer op volle sterkte’

woensdag 1 juli, 2020

René De Jong is vanaf vandaag de nieuwe general manager B2B van Terberg Business Lease Group. Eerder was al Matthieu van Tellingen toegetreden tot het directie- en managementteam als CFO/COO. Het team is nu op volle sterkte, aldus de leasemaatschappij.

De leasemaatschappij zegt met deze nieuwe benoemingen de ambitie te versterken om haar klanten en berijders te ondersteunen met het invullen van de veranderde en duurzame mobiliteit. “Zeker ook in deze tijden zien we dat klanten en berijders mobiel willen blijven – met of zonder auto.”

 

Matthieu van Tellingen

Van Tellingen was eerder werkzaam als CFO bij het transportbedrijf H&S Group en bij de leasemaatschappij ALD Automotive. Hij kijkt in zijn huidige rol vooral uit naar ‘het optimaliseren van de organisatie richting persoonlijke mobiliteit’. De Jong verruilt Webfleet Solutions (voorheen TomTom Telematics) nu voor Terberg. Sinds 2011 was hij daar Sales Director Benelux. Voor die tijd werkte De Jong ook bij ALD Automotive als commercieel directeur. “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te brengen en een bijdrage te leveren aan de uitbreiding van de dienstverlening en de groei van Terberg Business Mobility”, aldus De Jong die Guido Pot opvolgt. Pot gaat als zelfstandige verder gaat in de automotive branche.

Rene de Jong

Vorig jaar fuseerde Terberg Leasing met Business Lease Nederland. De huidige Terberg Business Lease Group heeft door de samenvoeging een vlootomvang van 46.500 voertuigen. Producten en diensten worden aangeboden vanuit de drie labels Terberg Business Lease, Privatelease.com en Justlease.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Terberg Business Lease Group