Europcar met StartUp voor startende ondernemers

donderdag 2 juli, 2020

Autoverhuurder Europcar komt met StartUp, een product speciaal gericht voor startende ondernemers. Zonder borgsom en met de mogelijkheid om op rekening te rijden. Startende ondernemers verdienen in deze tijd namelijk een steuntje in de rug, vindt de autoverhuurder.

Voor startende ondernemers is een personenauto of bestelwagen huren kostbaar en soms zelfs onmogelijk. Daar liepen starters echt tegenaan, zegt Juska van Roon, die het StartUp programma bij Europcar leidt. We begrepen bijvoorbeeld dat ze niet zaten te wachten op een borgsom van soms wel 1000 euro en hun werkkapitaal liever voor andere zaken gebruiken. Dat hebben we opgelost met de mogelijkheid om een borggarantie af te sluiten. Dat kost je maximaal 18 euro per maand. Verder vinden ondernemers het prettig om op rekening te rijden. Ook dat kan met Europcar StartUp.”

Het StartUp assortiment bestaat uit een zestal type voertuigen, van een Toyota Aygo voor 17 euro per dag tot een Opel Astra Station voor 29 euro per dag. En van een VW Caddy (22 euro per dag) tot een Mercedes Vito (30 euro). Ondernemers komen ervoor in aanmerking als ze minder dan 1 jaar geleden hun bedrijf hebben ingeschreven bij de KvK.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Europcar