Nu ook Swapfiets via Shuttel

donderdag 23 juli, 2020

Mobiliteitsleverancier Shuttel, bekend van de Shuttel mobiliteitskaart, gaat samenwerken met fietsabonnementdienst Swapfiets. De privékosten voor de werknemers worden via ‘split billing’ direct bij hun geïncasseerd.

Swapfiets is een fietsabonnement waarbij medewerkers voor een vast bedrag per maand, altijd een werkende fiets hebben. Is er iets kapot? Dan repareert Swapfiets de fiets, waar en wanneer de medewerker maar wil. Als dit niet binnen tien minuten lukt, ‘swappen’ ze hem voor een werkende fiets.

Werkgevers die klant zijn van Shuttel kunnen nu hun werknemers laten kiezen uit het aanbod van Swapfiets. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en de abonnementsfee wordt elke maand direct met de medewerker verrekend via ‘split billing’.

Shuttel voorziet onder andere de Rijksoverheid van hun mobiliteitskaart, als ook grote bedrijven als IBM en FrieslandCampina. Eerder interviewde TrendsinAutoleasing Johan Schallenberg en Jochem Reintjes van Shuttel over hun visie op mobility as a service (en waarom ze daarbij vaak op de rem moeten trappen!).

Categorie: Fiets / e-bike
Labels: Shuttel