Ford en ALD samen in fleetmanagement

vrijdag 17 juli, 2020

ALD Automotive heeft met Ford een internationale overeenkomst getekend voor de realisatie van een geïntegreerde leasing- en wagenparkbeheeroplossing voor Europese klanten. Dit wordt onder de naam Ford Fleet Management in heel Europa aangeboden, in eerste instantie in Engeland.

Ford Fleet Management biedt voortaan personenauto’s en bedrijfswagens van Ford op drie manieren aan: via het dealernetwerk van Ford, via direct contact en via digitale platforms. Zo werken ALD Automotive en Ford samen aan de ontwikkeling van een concurrerend aanbod met betrekking tot geïntegreerde leasing en wagenparkbeheer.

De nieuwe dienst maakt gebruik van zowel Fords productexpertise en ervaring met connectiviteit van voertuigen als die van ALD Automotive en haar wereldwijde knowhow op het gebied van full-service leasing en wagenparkbeheer. De leasemaatschappij levert al meer dan 15 jaar Ford Lease Services in Europa.

Volgens Tim Albertsen, CEO van ALD Automotive, zal het nieuwe Ford Fleet Management voor een impuls zorgen voor de ontwikkeling van full-service leasing voor met name bedrijfswagens in Europa. Stuart Rowley, president van Ford Europa, benadrukt dat Ford Fleet Management one-stop shopping biedt voor klanten. “Dat bespaart ze tijd en geld zodat ze hun bedrijf efficiënter kunnen inrichten.”

Categorie: Lease- / fleetmanagement-software
Labels: ALD Automotive, Ford Fleet Management