LeaseVergelijker start samenwerking met Rijtesten.nl

dinsdag 18 augustus, 2020

Bezoekers van LeaseVergelijker, Nederlands grootste onafhankelijke vergelijkingswebsite voor leaseauto’s (zakelijk en privé), kunnen nu verslagen van testritten van een groot aantal modellen bekijken. De content wordt geleverd door Rijtesten.nl, een website voor onafhankelijke rijtestverslagen.

v.l.n.r. Joep de Heer (rijtesten), Wilbert Philippo (LeaseVergelijker), Martijn Verhoef (rijtesten), Shercinio Ware (LeaseVergelijker)

LeaseVergelijker denkt hiermee bezoekers beter te kunnen begeleiden in hun keuze voor een leaseauto. . In de uitgebreide rijtestverslagen wordt aan de hand van tekst en foto’s uiteengezet hoe een auto zich verhoudt tot andere modellen en merken. Daarbij komen onder meer de prijs-kwaliteitverhouding, het rijcomfort, de technische aspecten en het design aan bod.

In 2019 startte LeaseVergelijker al met het plaatsen van testvideo’s bij diverse leasemodellen. De samenwerking met Rijtesten.nl nu is volgens directeur Wilbert Philippo van LeaseVergelijker een belangrijke stap richting een nog vollediger informatievoorziening voor bezoekers. “De samenwerking komt voort uit onze wens om bezoekers van LeaseVergelijker zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een leaseauto. Daartoe willen we niet alleen informatie verschaffen over de prijs van een leasecontract en de technische gegevens van een auto, maar ook andere details uitlichten waardoor bezoekers een nog beter gefundeerde keuze kunnen maken. De hoogwaardige rijtestverslagen van Rijtesten.nl sluiten goed aan bij deze doelstelling en zijn een verrijking voor LeaseVergelijker.”

Categorie: Inkoop / Wagenpark
Labels: LeaseVergelijker