Patrick Bunnik nieuwe CEO Radiuz

dinsdag 25 augustus, 2020

Patrick Bunnik wordt per 1 september Chief Executive Officer van Radiuz. Hij volgt hiermee Victor van den Berg op, die intern de overstap naar Mobinck heeft gemaakt. Bunnik is co-founder van XXImo dat begin juli door Autobinck werd overgenomen.

XXImo en Radiuz waren deels actief op dezelfde markten maar zijn vooral sterk complementair aan elkaar, zegt Harry de Haas, CEO Mobinck. “Radiuz is het mobiliteitsplatform dat ervoor zorgt dat werkgevers de mobiliteit voor hun werknemers flexibel en eenvoudig kunnen inrichten. XXImo is met zijn eigen Visa-betalingsplatform en eigen acceptatienetwerk sterk in het genereren en afhandelen van Europese betalingstransacties voor zakelijke mobiliteit. Gezien Patricks ervaring en achtergrond is hij de juiste man op deze plek”, aldus De Haas.

Bunnik zal nu onder de vlag van Radiuz verder bouwen aan het toekomstbestendig maken van de bedrijven en het ontwikkelen van succesvolle mobiliteitsproposities. “Onze markt is volwassen geworden en samen met de slimme teams van XXImo en Radiuz en de kracht van onze resellers en netwerkpartners gaan wij onze leidende rol verder uitbreiden. Vrijheid in mobiliteit is simpel geworden en geen ‘gedoe’ meer”, aldus Patrick Bunnik.”

Afgelopen mei adviseerde Radiuz werkgevers om in deze coronatijden in te zetten op ‘pay per use’ producten in plaats van een vaste mobiliteitsbeloning.

 

Categorie: Mobility as a Service (MaaS)
Labels: Radiuz, XXImo