Fleet Event Masters of MBLTY uitgesteld naar 2021

vrijdag 9 oktober, 2020

Het Fleet Event van 30 oktober wordt verplaatst naar 2021. Dat heeft zojuist organisator Patrick van Tilburg van EXPOmotion bekend gemaakt. De beslissing is genomen in nauw overleg met de partners en sprekers op het event.

Patrick van Tilburg

Het programma voor deze donderdag was grotendeels afgerond. In korte, inspirerende TED Talks van meerdere ‘Masters of MBLTY’ zou worden ingegaan hoe mobiliteitsregelingen duurzaam kunnen worden aangepast conform de nieuwe (post)-corona werkelijkheid. Maar corona is ook weer hier de spelbreker. Van Tilburg: “Hoewel het momenteel nog wel mogelijk is een event te organiseren met 100 gasten, hebben we in nauw overleg met partners, sprekers en bezoekers besloten dat het niet verantwoord is. De veiligheid van iedereen gaat natuurlijk boven alles. Bovendien is het volstrekt onduidelijk of er volgende week weer andere regels gelden.”

In de aankomende periode zal ook de online ‘Fleet Lounge Live!’ weer worden georganiseerd. Een eerste aflevering werd positief ontvangen. Geïnteresseerde aanbieders van fleet- en mobiliteitsoplossingen kunnen zich hiervoor aanmelden via info@expomotion.nl

Categorie: Evenementen
Labels: Expomotion, Fleet Event