Arval en Sixt gaan strategische samenwerking aan

donderdag 12 november, 2020

Arval en Sixt zoeken de samenwerkingen op, te beginnen in de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en België. Arval gaat haar zakelijke klanten toegang bieden tot SIXT-producten en het netwerk. Want in samenwerking ziet Arval de toekomst.

Alain Van Groenendael, CEO van Arval

De SIXT-diensten worden geïntegreerd in de eigen Arval online en mobiele kanalen. Het autoverhuurbedrijf wordt ook preferred supplier voor vervangend vervoer voor Arval. Volgens Alain Van Groenendael, CEO van Arval, neemt de vraag naar individuele en flexibele mobiliteit toe. Om het groeipotentieel in deze markt te benutten, zijn sterke partnerships – naast internationalisering en digitalisering – een doorslaggevende factor voor toekomstig succes. “Begin oktober lanceerden we Arval’s nieuwe strategische vijfjarenplan, Arval Beyond. Met dit nieuwe plan zijn we ervan overtuigd dat het aanbieden van 360 ° mobiliteitsdiensten aan onze klanten en het opbouwen van sterke partnerschappen met sleutelactoren essentieel is.”

Arval en SIXT zijn ervan overtuigd dat de toekomst van mobiliteit ligt in het aanbieden van een breed scala aan mobiliteitsopties, in plaats van slechts één enkel product. SIXT ziet de huidige crisis als een kans om de koers uit te zetten om er nog sterker uit te komen. “Dit omvat sterke partnerschappen, en daarom zijn we erg blij om deze nieuwe relatie met Arval aan te gaan”, aldus Konstantin Sixt, Chief Sales Officer bij Sixt SE.

Het partnerschap zal naar verwachting begin 2021 operationeel worden gelanceerd.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Arval, Sixt