Carculator van Justlease speelt in op thuiswerktrend

donderdag 14 januari, 2021

Bij private leaseaanbieder Justlease verwacht men een verschuiving van het aantal zakelijke leaserijders richting private lease. Hun nieuwe Carculator, dat de leaseprijs voor elk automerk, -model en -type direct inzichtelijk maakt, moet daar op inspelen.

Justlease spreekt van een uniek aanbod in de private leasemarkt dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd van consumenten én bedrijven op het gebied van mobiliteit. De Carculator biedt een antwoord op het nieuwe (thuis)werken, optimale keuzevrijheid voor het individu en de mogelijkheid voor meer duurzaamheid. De Carculator laat met een aantal muisklikken het leasebedrag zien van maar liefst 263 modellen en bijna 3000 uitvoeringen, types en pakketten.

Volgens Tom Dwars, general manager B2C van Justlease (onderdeel van Terberg Leasing), concurreren aanbieders van private lease elkaar vooral op prijs. “Daarmee is de keuze voor de consument beperkt doordat leasemaatschappijen grootschalig één of slechts enkele merken en typen inkopen. Met de Carculator ziet de consument meteen wat bijvoorbeeld de meerkosten van een luxer pakket of een krachtiger motor per maand zijn. Bovendien beperken de meeste aanbieders van private lease zich tot het goedkoopste segment, terwijl de Carculator alle automerken aanbiedt, in alle segmenten”.

Om duurzaamheid te bevorderen is er bovendien een onbeperkte aantal kilometers per maand bij private lease van een elektrische auto. Klanten zitten dus niet vast aan een bepaald jaarkilometrage als de keuze op een EV valt.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Justlease