Nieuw (duurzaam) pand voor flexibel wagenpark LeasePlan

donderdag 14 januari, 2021

Alle flexibele zakelijke leaseactiviteiten van LeasePlan Nederland (huurauto’s, taxi’s en deelmobiliteit) zijn afgelopen december verhuisd naar een nieuw pand langs de A2 in Breukelen. Inclusief een (openbaar) milieuvriendelijke wasstraat.

Het nieuwe pand van LeasePlan, voorzien van 1000 zonnepanelen waarmee het zo goed als energieneutraal is

De leasemaatschappij zegt dat de verhuizing nodig was om de snelgroeiende activiteiten van LeasePlan Flexible Fleet een eigen onderkomen te geven. Die groei houdt volgens de directie ook in 2021 aan nu de coronacrisis de vraag naar flexibele mobiliteitsoplossingen alleen maar verder lijkt aan te jagen. Doorgroeien in het huidige pand in Breukelen was geen optie, omdat ook het daar gevestigde CarNext wil uitbreiden.

Het nieuwe pand is gelegen vlak naast dat van CarNext en is, volgens Managing Director Sander Pleij van LeasePlan Nederland, zo goed als energieneutraal, slim ingericht en zit vol duurzame details, tot aan de biologisch afbreekbare waspas voor de wasstraat aan toe. Een wasstraat die niet alleen voor eigen zakelijk gebruik is, maar ook voor klanten en autobezitters uit de regio. “Maar belangrijker nog: het biedt voldoende ruimte om door te groeien als aanbieder van flexibele, duurzame mobiliteitsoplossingen waar ondernemend Nederland in toenemende mate om vraagt.”

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: LeasePlan