Louwman komt met webshop voor leasefietsen

woensdag 27 januari, 2021

Louwman Group introduceert met Leasefietsshop de eerste webshop voor e-bikes van de zaak. Het nieuwe online platform moet zzp’ers en medewerkers van kleine en grote bedrijven volledig ontzorgen als het gaat om de lease van een elektrische fiets.

Op de site kan de leasefiets worden geconfigureerd waarna de fiets thuis of op het werk wordt afgeleverd. Ook onderhoud en reparatie vinden plaats op een locatie naar keuze.

Met Leasefietsshop wil Louwman Group haar positie als complete mobiliteitsaanbieder versterken. Inmiddels is de elektrische leasefiets in het woon-werkverkeer uitgegroeid tot een alternatief voor de auto en het OV, stelt Louwman. De forfaitaire leasefietsregeling (met een bijtelling voor 7 procent) levert, volgens Louwman, de werknemer een voordeel op tot wel 80 procent vergeleken met privé-aanschaf.

Op Leasefietsshop is er keuze uit gerenommeerde merken als Batavus, Gazelle, KOGA en Stromer. Grotere bedrijven krijgen een account waar meedwerkers zelf hun fiets kunnen uitzoeken en mobiliteitsmanagers kunnen daar ook hun fietspark op beheren.

Categorie: Fiets / e-bike
Labels: Leasefietsshop, Louwman Group