Hitachi Capital Mobility achter private lease AutoCrew

dinsdag 23 februari, 2021

Na Bosch Car Service maakt Hitachi Capital Mobility nu ook private lease mogelijk bij AutoCrew, de garageketen die eveneens onderdeel is van Bosch. De keten biedt zowel nieuwe als gebruikte auto’s aan met een private leasecontract.

Zowel AutoCrew als Bosch Car Service bieden voor private lease een ruime keuze aan populaire modellen uit de compacte klasse, middenklasse en SUV’s. Occasions horen daar nu ook bij, die hebben maximaal 30.000 km op de teller en zijn maximum een jaar oud.

“Door de samenwerking met Hitachi Capital Mobility kunnen AutoCrew- en Bosch Car Service-bedrijven hun klanten een extra service aanbieden. Private lease is een uitstekend alternatief voor privérijders bij wie de aankoopprijs niet goed uitkomt,” zegt Patricia van Baal, Concept Manager AutoCrew Benelux.

De contracten hebben een looptijd van 3, 4 of 5 jaar, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Wie meer rijdt, betaalt achteraf een meerprijs per kilometer. Het leasecontract wordt afgesloten tussen Hitachi Capital Mobility en de klant van AutoCrew of Bosch Car Service. In 2010 startte Noord Lease, inmiddels al weer een paar jaar opgegaan in Hitachi, als één van de eerste aanbieders in Nederland met private lease. Het bedrijf heeft inmiddels een prominente marktpositie ingenomen

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: AutoCrew, Hitachi Mobility