TSG Group en EVBox in ‘one-stop-shop’ laadoplossingen

dinsdag 23 februari, 2021

EVBox Group gaat een samenwerking aan met TSG als reseller en servicepartner in 30 Europese landen. Door deze samenwerking krijgen klanten één enkele leverancier voor hun laadoplossingen (one-stop-shop).

De samenwerking omvat de verkoop, installatie en het onderhoud van de reguliere laadpalen en snelladers van EVBox Group. Het moet TSG doen uitgroeien tot dé serviceprovider in de elektrische mobiliteitsindustrie. Klanten die op zoek zijn naar één enkele leverancier voor hun laadoplossingen hebben veel baat bij deze samenwerking, waarbij ze alle ondersteuning krijgen die nodig is om hun bedrijf te elektrificeren. De samenwerking heeft intussen al laadoplossingen geleverd aan klanten in Nederland, Frankrijk, Denemarken en Kroatië.

Kristof Vereenooghe, President en CEO van EVBox Group, vindt het mooi om te zien dat TSG Group en EVBox Group met deze samenwerking een alles-in-één-laadoplossingen kunnen bieden aan klanten in heel Europa. “Als ‘one-stop-shop’, met onze laadoplossingen, maakt TSG de overstap naar elektrische mobiliteit zo eenvoudig mogelijk voor haar klanten en energieleveranciers. EVBox Group ondersteunt TSG graag met de expertise en oplossingen, zodat de installateurs van TSG bedrijven kunnen helpen elektrificeren.”

TSG Group is actief in 30 landen en is de Europese leider van oplossingen en diensten voor openbare en particuliere energienetwerken voor mobiliteit. Eerder dit jaar kwam EVBox met een onderzoek waaruit moet blijken dat de druk op werkgevers om meer te investeren in EV toeneemt.

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: EVBox, TSG