Harald Ernst nieuwe CEO Mobility Mixx

woensdag 24 februari, 2021

Harald Ernst start op 1 maart als CEO van Mobility Mixx. Hij neemt de rol over van Ronald Haanstra, die CEO was sinds de overname door ARS T&TT en de zoektocht leidde naar een nieuwe partner en co-investeerder Hitachi Capital in 2019.

Harald Ernst, de nieuwe CEO van Mobility Mixx

Ernst was het afgelopen jaar commercieel directeur bij Mobility Mixx, daarvoor werkte hij bij Capgemini Invent, de management consultancy tak van Capgemini. Ernst neemt de taak op zich om Mobility Mixx breder op de kaart te zetten en totale mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven te ontwikkelen. “Daarin speelt het nieuwe werken een belangrijke rol”, zegt Ernst. “Bedrijven zetten sterk in op hybride werkvormen, waarbij de rol van het kantoor opnieuw gedefinieerd wordt.”

COVID-19 is een katalysator gebleken voor het werken op afstand. De verwachting is dat daarmee de behoefte aan ondersteunende digitale oplossingen fors toe zal nemen. Mobility Mixx is daarvoor goed gepositioneerd en zet er met haar productontwikkeling dan ook vol op in. Al eerder stelde CEO Ronald Haanstra in een interview met TrendsinAutoleasing dat bedrijven met Mobility Mixx meters kunnen maken met flexibele mobiliteit.

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: Mobility Mixx