Bomvol programma tijdens online editie AM Fleet Event

maandag 15 maart, 2021

De fleetsector kent momenteel vele uitdagingen, alleen al de huidige coronacrisis heeft een grote impact hoe zakelijke mobiliteit wordt vormgegeven. Het AM Driving Business Fleet Event heeft op woensdag 7 april een uitgebreid (studio)programma over fleet- en mobiliteitsmanagement in (post)coronatijd. De tweede dag staat volledig in het teken van de elektrificatie van lichte bedrijfswagens.

Uit alle onderzoeken blijkt: de zakelijke reiziger wil vaker thuis blijven werken en de andere dagen op flexibele wijze naar kantoor kunnen reizen. Hoe speel je als werkgever in op die veranderende behoefte? Op de eerste dag van het AM Fleet Event praten een groot aantal gasten over de kansen en uitdagingen die deze tijd biedt voor de fleetmanager en voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en/of personeelszaken.

Te gast op dag 1 zijn onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet) en Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands).

Dag 2: opmars elektrische bedrijfswagens niet te stuiten?

Op donderdag 8 april worden de belangrijkste inzichten uit de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’ gepresenteerd, een onderzoek van de RAI Vereniging uitgevoerd door VMS | Insight. Het programma staat volledig in het teken van de elektrificatie van lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? Welke kansen liggen er om de hoek?

Te gast zijn onder meer Eric Vousten (Onderzoeker VMS | Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M) en Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas)/Mike Welles (Sales manager Benelux OrangeGas). Een aantal importeurs zal bovendien meepraten en discussiëren over de uitkomsten van de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’.

Netwerken in coronatijd

Tijdens het AM Driving Business Fleet Event is er de mogelijkheid om te netwerken. Dat kan op verschillende manieren: zelf selecteren welke personen en partijen men digitaal wilt ontmoeten of één op één praten via chat en videobellen. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is tijdens het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kunnen mensen andere professionals die daar ook mee bezig zijn, ontmoeten. Meer info over de netwerkmogelijkheden? Klik hier.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Zij hebben per mail een VIP-code ontvangen.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event