Lagere snellaadtarieven voor Polestar-rijders bij IONITY

donderdag 10 juni, 2021

Eigenaren van een Polestar 2 kunnen per 1 juli met hun Plugsurfing-pas snelladen bij IONITY tegen een tarief van 0,35 euro per kWh, aanzienlijk lager dan de 0,79 die normaliter aan deze paal wordt berekend.

De laadservice van Plugsurfing, die standaard wordt meegeleverd bij elke Polestar 2, biedt toegang tot een netwerk van meer dan 200.000 openbare laadpunten in Europa, via één platform voor authenticatie en betaling, ongeacht de exploitant van het laadpunt. Vanaf 1 juli kunnen Polestar-rijders nu via de Plugsurfing-pas of de gekoppelde Plugsurfing-app, zonder extra vereisten, tegen het extra lage tarief hun Polestar 2 laden bij IONITY. Er zijn hiervoor geen extra abonnementen, apps, authenticatiemethoden of oplaadtags nodig, benadrukt Polestar.

Thomas Ingenlath, CEO van Polestar, vindt de nieuwe service een goed voorbeeld van hoe de samenwerking in de steeds harder groeiende vrije markt van openbare laadinfrastructuren kan worden gebruikt in het voordeel van de klant. “Omdat we niet beperkt zijn tot een eigen exclusief laadnetwerk, kunnen we profiteren van de uitbreiding en evolutie van de infrastructuur naarmate het aanbod groeit en de verschuiving naar elektrische mobiliteit aan kracht wint. We blijven ons inzetten om meer nieuwe en aantrekkelijke laadoplossingen voor onze klanten te vinden.”

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: Ionity, Polestar