ChargePoint met geïntegreerd dienstenaanbod voor alle EV-parken

woensdag 16 juni, 2021

ChargePoint lanceert vandaag een geïntegreerde EV-oplaadoplossing voor wagenparken van ieder type en iedere omvang. Volgens het laadbedrijf wordt alles geleverd wat wagenparken nodig hebben om elektrisch rijden en laden te optimaliseren.

Klik om te vergroten

Het dienstenpakket bestaat uit een combinatie van fleetmanagementsoftware en AC- en DC-snellaadoplossingen dat moet zorgen voor een balans tussen laadkosten en gebruiksgereedheid voor zowel lichte als zware voertuigen. Of ze nu opladen op het depot, onderweg of thuis. Daarnaast moeten ontwerp- en bouwdiensten een soepele transitie naar elektrisch vervoer verzorgen terwijl voortdurende ondersteuning en onderhoud een maximale uptime voor essentiële laaddiensten moeten garanderen.

Volgens Bill Loewenthal, Senior Vice President Product bij ChargePoint, ondersteunt het dienstenaanbod de operationele behoeften van ieder type wagenpark. “De succesvolle elektrificatie van een wagenpark vereist geoptimaliseerde, aanpasbare en schaalbare oplossingen die van planning tot implementatie voldoen aan alle specifieke eisen. ChargePoint biedt daarvoor het meest complete dienstenaanbod op de markt.”

 

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: ChargePoint