Zero Emission | Ecomobiel 2021 gaat door!

woensdag 23 juni, 2021

Zero Emission | Ecomobiel vindt op 12, 13 en 14 oktober plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Met weer een mooi aanbod van exposanten op een inmiddels grotendeels gereserveerde beursvloer en een prachtig inhoudelijk programma, aldus de organisatoren.

De highlights dit jaar, waaronder sommige nieuwe onderdelen zijn onder andere de Nationale Energie Week 2021 – met ruim 20.000 m2 beursvloer en 12 theaters met ruim 200 lezingen en workshops. Op dinsdag 12 oktober staat waterstof in mobiliteit in de spotlight compleet met de Dutch Hydrogen Days – met waterstofpaviljoen en -podium.

Als vanouds is er ruimte voor de zogenaamde 2 Test & Drive parcoursen. Seminars zijn er onder andere over duurzaam bevoorraden, servicelogistiek en zero emissie bouwlogistiek. Dan zijn er speciale dagen voor diverse sectoren: de Energy Storage Day (voor marktpartijen in energieopslag en –conversie), de Corporatiedag Energietransitie (voor woningbouwcorporaties) en de Gemeentedag Energietransitie.

Daarnaast ook ruimte voor Mobility start-ups; met een eigen paviljoen en pitches.

De ticket-registratie opent op dinsdag 17 augustus. Lezers van de nieuwsbrief ontvangen die dag van ons automatisch een uitnodiging voor gratis entree ter waarde van € 25,-. Gratis aanmelden voor die nieuwsbrief kan hier. TrendsinAutoleasing is mediapartner van dit event. Binnenkort een interview met de organisatie.

Categorie: Evenementen
Labels: Zero Emission | Ecomobiel