Van Mossel met Hellorider in fietslease

vrijdag 16 juli, 2021

Van Mossel Automotive Groep breidt het zakelijke fietslease-aanbod fors uit dankzij de samenwerking met fietsplatform Hellorider. De leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease bieden voortaan alle merken en typen e-bikes aan.

Van Mossel wil met deze samenwerking tailormade fietsoplossingen bieden voor werkgevers en werknemers om de fiscale voordelen van het nieuwe, begin 2020 door de overheid gelanceerde fietsplan, te benutten. Bovendien: fietsen is populair onder werkend Nederland. Nu al kiest 24% van werkend Nederland voor de fiets of het OV, en uit onderzoek blijkt dat 94% van de werknemers flexibiliteit in reisvorm wenst. 46% daarvan verkiest de fiets als voorkeursvervoermiddel.

Volgens algemeen directeur Armand van Veen, van het overkoepelende International Car Lease Holding (ICLH), brengt zakelijke fietslease zowel voor de werkgever als werknemer belangrijke voordelen met zich mee. . “Met deze duurzame dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden. Werknemers rijden via zakelijke fietslease al vanaf € 6 per maand een nieuwe e-bike inclusief onderhoud, service en verzekering, en profiteren daarbij van een gunstige bijtellingsregeling waardoor ze onder de streep uiteindelijk minder betalen.”

ICHL heeft een leasevloot van bijna 94.000 voertuigen en behoort tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland. Hellorider biedt via white label fietslease aan meerdere leasemaatschappijen in Nederland waaronder LeasePlan, Terberg en Multilease. Eind vorig jaar is het fietsplatform ook een samenwerking aangegaan met AMD automotive fiscalisten om klanten wegwijs te maken in de nieuwe fiscale fietsregelingen.

Categorie: Fiets / e-bike
Labels: ICLH, Van Mossel Automotive Groep