Van Mossel en J&T Autolease gaan autodelen met MobyOne

dinsdag 20 juli, 2021

Het mobiliteitsplatform MobyOne is een samenwerking aangegaan met Van Mossel Autolease en J&T Autolease en faciliteert beide bedrijven in het aanbieden van autodelen. De volledige administratie is digitaal en er is geen sleutelbeheer.

Een klant kan er daarnaast voor kiezen de auto’s buiten kantoortijd beschikbaar te stellen, zodat er extra omzet kan worden gemaakt. Via de app van Van Mossel Autodelen en de J&T Autodelen App kunnen medewerkers van zakelijke klanten de deelauto’s vinden, reserveren, gebruiken, ontsluiten en betalen. Volgens MobyOne hebben steeds meer bedrijven de behoefte aan slimme poolauto’s en flexibele oplossingen waar meerdere medewerkers gebruik van kunnen maken.

Tarik Fawzi, CEO van MobyOne: ““De markt voor mobiliteit verandert. Gemeenten veranderen hun mobiliteitsbeleid door urbanisatie en klimaatambities. Dat vertaalt zich in lagere parkeernormen, autoluwe zones, hogere parkeertarieven en het stimuleren van nieuwe vormen van vervoer. Ruim 700.000 Nederlanders maken al gebruik van deelauto’s en ook de zakelijke markt zoekt alternatieven. MobyOne biedt zowel whitelabel oplossingen als deelmobiliteit voor grote fleetowners. Samen met partners als Van Mossel en J&T Autolease gaan we uitzoeken voor welk type zakelijke klanten deelmobiliteit interessant is, financieel en in het gebruikersgemak”.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: J&T Autolease, MobyOne, Van Mossel Autolease