MisterGreen sponsor project Solar Eindhoven

woensdag 8 september, 2021

De elektrische leasemaatschappij MisterGreen sponsort dit jaar het konvooi rondom het Self Sustaining House on Wheels (SHOW) van het project van Solar Eindhoven. Het bedrijf begeleidt de Eindhovense studenten op 18 september van Noord- naar Zuid-Europa met drie Tesla’s Model 3.

Anders dan voorgaande jaren rijdt het Solar Team Eindhoven dit keer geen race maar blijven ze dicht bij huis. Met de European Solar Tour, een 2400 kilometer lange reis van Eindhoven naar Tarifa, wil het studententeam de rest van de wereld laten zien wat er al mogelijk is op het gebied van energie en mobiliteit.

Met het Self Sustaining House on Wheels, een stacaravan waarin je reizend kunt wonen en werken, rijden ze naar het zuidelijkste puntje van Spanje. SHOW wekt via zonnepanelen op het dak genoeg zonne-energie op om volledig zelfvoorzienend te zijn.

De leasemaatschappij zegt zich al jaren in te zetten voor een wereld zonder fossiele brandstoffen. “Deze missie sluit dan ook uitstekend aan bij ons doel om ons in te zetten voor een duurzame toekomst door middel van energiezuinige voertuigen ”, zegt Kjell Revenberg, Team Captain van het Solar Team. Caroline Asselbergs-van Dijl, CEO van MisterGreen, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Het Self Sustaining House on Wheels (SHOW) van het project van Solar Eindhoven

 

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: MisterGreen, Solar Eindhoven