De Volksbank brengt wagenparkbeheer onder bij De Wagenparkbeheerders

woensdag 15 september, 2021

De Wagenparkbeheerders is de komende jaren verantwoordelijk voor het beheer van het wagenpark en het realiseren van een volledig emissievrij wagenpark in 2022, meldt het bedrijf vandaag.

Het besluit om het wagenparkbeheer uit te besteden komt voort uit de wens ontzorgt te worden en gebruik te maken van de expertise van een gespecialiseerd bedrijf.

Directeur-eigenaar Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders

Directeur Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders is trots op het winnen van deze opdracht. “Wij hebben De Volksbank kunnen overtuigen van onze kennis en kunde en mogen nu invulling te geven aan het beheer. Met ons team van ervaren specialisten voeren wij wagenparkbeheer en leveranciersmanagement professioneel uit. Ondersteund door fleetmanagement software Hubble doen we dit ook nog eens efficiënt en zijn we in staat om onze klanten snel en duidelijk te adviseren. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn daarbij natuurlijk heel actueel. We bieden daar hele mooie oplossingen voor en zien er naar uit om aan de slag te gaan.”

De Wagenparkbeheerders levert haar diensten aan ondernemingen in Nederland en daarbuiten en helpt bedrijven bij de transitie van traditioneel wagenparkbeheer naar professioneel mobiliteitsmanagement. Met een beheerd volume van ruim 32000 leaseauto’s en mobiliteitskaarten behoort het bedrijf tot de top in de branche.

Categorie: Fleetmanagement / inkoop
Labels: De Wagenparkbeheerders