Auto abonnement aanbieder anyways haalt €700k op

dinsdag 21 september, 2021

Startup anyways, ’s land eerste aanbieder van een auto-abonnement, heeft 700.000 euro opgehaald tijdens een investeringsronde. Daarmee zijn investeerders gevonden die geloven in de missie van anyways: een uiterst flexibel abonnement, maandelijks te veranderen of op te zeggen.

anyways oprichters Ilse Vonk en Wesley de Kruijff

Met de flexibele service van anyways staat er binnen 72 uur een auto voor de deur die kosteloos kan worden opgezegd. Het aanbod bestaat uit drie type auto’s, waarvan de stadsauto 300,- euro per maand kost. De auto’s (in totaal 6 categorieën) komen uit de stilstaande autovoorraad van dealers en leasemaatschappijen.

De zogenaamde pre-seed financieringsronde waarmee 700K werd opgehaald. leverde investeringen op van onder andere Job van der Voort (GitLab en Remote), Horizon Flevoland, Alef Arendsen (oprichter van o.a. NewMotion), het syndicaat River Venture Partners van Herman Kienhuis en Maurice Beckand Verwee, en Nalden (oprichter van o.a. WeTransfer).

“Juist in deze fase van het bedrijf is het belangrijk om investeerders te vinden die geloven in onze missie en toegevoegde waarde kunnen bieden met ervaring en achtergrond. We mogen oprecht trots zijn om in deze fase dit rijtje investeerders aan ons te koppelen”, aldus Wesley de Kruijff, naast Ilse Vonk oprichter van het bedrijf.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: anyways