MobyOne organiseert Mobility Battlefield!

donderdag 7 oktober, 2021

Waarom zou je nog een auto kopen of leasen? En: is de mobiliteitsmarkt te belangrijk om aan de markt over te laten? Het zijn twee van meerdere prikkelende stellingen die tijdens de Mobility Battlefield op 25 november de revue zullen passeren, georganiseerd door het mobiliteitsplatform MobyOne.

Die eerste stelling komt nota bene van een leasemaatschappij. Althans, van het deellabel JustGo onderdeel van Terberg Business Mobility. Jeroen van Denderen van JustGo is één van de meest bevlogen voorvechters van deelmobiliteit in Nederland.

De tweede spreker zal het perspectief vanuit de overheid belichten. Het is Lex Boersma, strategisch adviseur mobiliteit bij de gemeente Rotterdam. Zijn stelling: Is de mobiliteitsmarkt te belangrijk om aan de markt over te laten?

Kortom, prikkelende stellingen – er volgen binnenkort nog meer sprekers en stellingen! – die tijdens een interactief debat ervoor moeten zorgen dat de bezoekers op het puntje van de stoel gaan zitten. Volgens MobyOne heeft de coronacrisis het belang van een duurzame en schone mobiliteit weer helemaal op de kaart gezet. En in de zakelijke markt is er nog veel ruimte voor verduurzaming van het wagenpark. Hoe kunnen we die transitie nog verder versnellen?

Bekijk hier ons video-interview met Tarik Fawzi van MobyOne onder andere over de illusies en valkuilen van deelmobiliteit.

Meld u hier aan voor het event op 25 november om 15.30 uur in het Groothandelsgebouw, CIC, te Rotterdam. Binnenkort meer over de inhoud van de Mobility Battlefield.

Categorie: Evenementen
Labels: MobyOne