Fleet Complete met e-book over corporate carsharing

donderdag 14 oktober, 2021

Zakelijk autodelen zit in de lift, blijkt onder andere uit de studie van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Fleet Complete heeft nu een e-book gepubliceerd waarin stap-voor-stap zakelijk autodelen wordt uitgelegd compleet met alle voordelen die het oplevert.

Fleet Complete, dat recent een carsharing module toevoegde aan haar platform, ziet eveneens de belangstelling voor zakelijk autodelen groeien. Niet alleen in Nederland maar op bijna alle markten waarop het actief is. Het telematicabedrijf haalt recent marktonderzoek aan van Frost & Sullivan: dat verwacht een wereldwijde groei tot 36,37 miljoen gebruikers en 427.129 voertuigen in 2025.

Eerder interviewde TrendsinAutoleasing Thomas de Wit, salesmanager bij Fleet Complete, over hoe telematica meer en meer het verlengstuk wordt van de wagenparkbeheerder. Praktisch alle administratieve bedrijfsprocessen kan je ermee digitaliseren en automatiseren, dat zorgt voor grote besparingen in tijd én geld. Daarnaast helpt de technologie om het wagenpark écht te verduurzamen. Onder andere met corporate carsharing…

Download hier het e-book Alles wat je over corporate carsharing moet weten!

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Fleet Complete