Webfleet Solutions wint Fleet Telematics Company of the Year Award

dinsdag 9 november, 2021

Webfleet Solutions is door Frost & Sullivan bekroond met de ‘2021 European Fleet Telematics Company of the Year Award’. De jury prees Webfleet Solutions onder andere voor zijn innovatieve producten, oplossingen en diensten die voldoen aan de wisselende behoeften van de klant.

Het nieuwe Green Your Fleet-platform van Webfleet

De jury had ook veel waardering voor de inzet van Webfleet Solution vanwege haar voortdurende verbetering van het milieu door een duurzame bedrijfsvoering en het verlagen van de CO2-voetafdruk. Door samen te werken met NGO Justdiggit kunnen de klanten van Webfleet Solutions zich aansluiten bij de ‘Green Mission’ en het nieuwe Green Your Fleet-platform.

Lof was er vooral voor de volledig geïntegreerde video telematicaoplossing (Webfleet Video) en de WEBFLEET Electric Vehicle Solutions, die de overstap naar elektrische wagens van commerciële wagenparken ondersteunt.

Volgens analist Krishna Chaithanya B, Program Manager Connected Fleet bij Frost & Sullivan, heeft de overname door Bridgestone vorig jaar maart de hele fleetmanagement-industrie in Europa enorm verbeterd. “Daarbij waarderen we Webfleet Solutions voor zijn uitstekende groei, innovatie en leiderschap.”

Taco van der Leij, Vice President van Webfleet Solutions Europe, ziet de prijs vooral als bewijs van de positie van Webfleet als leidende telematica-aanbieder in Europa. “Het is een erkenning van het werk van vele mensen, waaronder onze medewerkers, klanten en partners, die ons elke dag steunen en bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor mobiliteit.”

De Company of the Year Award is de meest prestigieuze prijs die Frost & Sullivan aan een bedrijf uitdeelt

Categorie: Telematica
Labels: Webfleet Solutions