Mobyone’s Mobility Battlefield gaat online

donderdag 18 november, 2021

MobyOne laat vandaag weten dat haar ‘Mobility Battlefield’ van volgende week donderdag online via een livestream gaat plaatsvinden. Het bedrijf vindt het, gezien de huidige coronasituatie, niet gepast om meer dan 100 deelnemers fysiek bij elkaar te brengen.

De bestaande inschrijvingen worden automatisch omgezet in een digitale aanmelding. Bezoekers ontvangen uiterlijk woensdag 24 november een e-mail met daarin een deelnamelink. Hier kunt u zich alsnog aanmelden.

Naast sprekers Jeroen van Denderen van JustGo en Lex Boersma, strategisch adviseur mobiliteit bij de gemeente Rotterdam, schuift ook Laura Knoop van Unilever aan. De stellingen de drie sprekers zijn: Waarom zou je eigenlijk nog een auto kopen of leasen? (Jeroen van Denderen), is de mobiliteitsmarkt te belangrijk om aan de markt over te laten? (Lex Boersma) en ‘zonder een volledige mobiliteitsoplossing en een optimale gebruikerservaring is duurzaamheid ver weg’ (Laura Knoop).

Bekijk hier ons video-interview met Tarik Fawzi van MobyOne onder andere over de illusies en valkuilen van deelmobiliteit.

 

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: MobyOne