BCA Nederland wint tender van de politie

dinsdag 23 november, 2021

BCA heeft de politie-tender voor het afstoten van voertuigen gewonnen voor een termijn van vier jaar. Vanaf 15 december komen de eerste politievoertuigen in de veilingen.

BCA heeft naar eigen zeggen de tender gewonnen omdat zij het gehele remarketing- en afstootproces kunnen aanpassen volgens de werkwijze van de politie. Met dank aan de remarketingsoftware AutoBLOX. Software die bovendien gebouwd is met een open interface, waardoor ook derde partijen die een rol spelen in het proces makkelijk kunnen worden gekoppeld. Met de rapportages over de actuele status van de voertuigen in het proces, heeft de klant realtime inzicht en daarmee het ‘stuur in handen’.

Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Nederland, is trots dat de kwaliteit van de veiling-dienstverlening de politie heeft overtuigd. “Met onze jarenlange kennis over de waarde van voertuigen, Europese kopers en remarketingprocessen, zorgen wij ervoor dat er reële prijzen voor de voertuigen worden behaald. Bovendien adviseren wij op basis van best practice over hoe processen efficiënt(er) kunnen worden ingericht.”

Categorie: Remarketing
Labels: BCA Autoveiling