Beursvloer Fleetmanagement event uitverkocht

vrijdag 1 mei, 2015

Ruim 50 marktpartijen presenteren zich tijdens het Fleetmanagement event op 27 mei in het NBC in Nieuwegein. De beursvloer is daarmee vol. Zestien partners zijn nieuw, waaronder flink wat importeurs. Toch zegt organisator Heliview niet te denken aan uitbreiding van het event.

250x250_heliview_fleetmanagementMede door een sterke toename in het aantal importeurs dat zich de laatste jaren als partner aansloot, heeft het Fleetmanagement event de laatste 4 jaar een vlucht genomen. Voor het derde jaar op rij is de beursvloer geheel uitverkocht. Wordt het tijd voor uitbreiding? “Nee, juist niet”, zegt Dick de Laat, accountmanager bij Heliview Conferences & Training. “Juist het compacte en overzichtelijke karakter van het event is erg waardevol. Onze bezoekersdoelgroep is zeer specifiek en dat is de kracht van het event. Fleet- en mobiliteitsmanagers hebben de gelegenheid om onderling en met de aanwezige partners gericht kennis en contacten uit te wisselen. Focus is het sleutelwoord. Wij organiseren geen beurs voor een breed publiek maar een gericht netwerkevent voor de professional die verantwoordelijk is  voor de mobiliteit van zijn of haar medewerkers. We kiezen er bewust voor om ook in 2016 niet verder uit te breiden maar het compacte en persoonlijke karakter te behouden.”

Naast BMW is als importeur ook vertegenwoordigd Toyota (& Lexus), Mercedes, Opel, Jaguar, Nissan, Suzuki, Fiat en Kia. Nieuw dit jaar is het start-up en innovatieplein, een nieuw platform dat zowel gevestigde partijen met innovatieve  oplossingen als start-ups de gelegenheid geeft om zich te presenteren aan de markt.

Klik hier voor al onze berichtgeving over het evenement, onder andere over het onderzoek naar de toekomst van plug-ins, de thema’s big data en mobiliteitsmanagement en het Nationale EV Debat.

Kijk in onze agenda voor het uitgebreide programma

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event