Q8 en EVBox samen in laadoplossing voor bedrijven

vrijdag 26 november, 2021

Q8 en dochterondernemingen Tango electric gaat in samenwerking met EVBox Group een elektrisch ‘totaalaanbod’ leveren aan bedrijven. Alles, van installatie tot service achteraf, wordt hierbij door Q8 verzorgd. Zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

Geert de Mil, E-mobility Manager bij Q8, (links) en Daniël Geerts, Regional Director Benelux bij EVBox, (rechts) ondertekenen het contract tussen Q8 en EVBox Group

De bijhorende Q8- en Tango electric-laadpas geeft bovendien toegang tot 98% van alle laadstations in de Benelux. Q8 noemt het een grote stap in de transformatie van Q8 naar een duurzame mobiliteitsspeler.

Volgens Geert De Mil, E-mobility Manager bij Q8, zijn bedrijven massaal hun wagenpark aan het vergroenen en willen hierbij op een professionele manier ondersteund en ontzorgd worden. “We zijn dan ook blij dat we hen, dankzij dit partnership met EVBox, kunnen helpen met een totaalpakket waarbij alles van A tot Z wordt verzorgd. Daarnaast blijven we ook volop het laadnetwerk uitbreiden dat via onze laadpas en app beschikbaar is in de Benelux én andere Europese landen.”

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: EVBox, Q8, Tango electric