KwikFit gaat samenwerken met e-bike to go

donderdag 25 november, 2021

Na een succesvolle pilot in Utrecht gaan KwikFit en e-bike to go op meer plekken in Nederland samenwerken voor het uitgeven, omruilen en innemen van e-bikes. Klanten van e-bike to go kunnen voor hun elektrische huurfiets nu ook bij een KwikFit locatie terecht in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen.

Deze KwikFit-vestigingen gaan dienen als pick-up points voor de e-bikes. Het zijn vestigingen die centraal gelegen zijn in de steden en goed te bereiken voor de klanten van e-bike to go. Dit maakt ook de logistiek voor e-bike to go zelf eenvoudiger. De logistieke punten van de e-bike verhuurder liggen vaak buiten de stad, waardoor medewerkers nu nog regelmatig veel kilometers moeten afleggen om e-bikes bij gebruikers thuis om te ruilen. Door de samenwerking is deze logistiek veel efficiënter en duurzamer ingericht.

Volgens Arjan van der Meer, marketingdirecteur bij KwikFit, sluit de samenwerking mooi aan op de algehele trend richting duurzame mobiliteit. “En de rol die wij als KwikFit ook daarin willen spelen. Klanten van e-bike to go zijn van harte welkom, maar ook onze eigen klanten maken nu gemakkelijk kennis met het aanbod van e-bike to go.”

Categorie: Fiets / e-bike
Labels: e-bike-to-go, KwikFit