TrendsinAutoleasing.nl neemt Fleet & Lease over

woensdag 1 december, 2021

Nieuws uit eigen huize: het magazine Fleet & Lease komt volledig in handen van TrendsinAutoleasing. Al jaren was er een nauwe samenwerking tussen de twee titels maar om optimaal te profiteren van een crossmediale aanpak is besloten de aandelen van de uitgever van Fleet & Lease volledig over te nemen.

De nieuwste uitgave van Fleet & Lease (klik om te downloaden)

De combinatie is niet de ‘zoveelste branchetitel’ in mobiliteitsland, benadrukt managing director Erik Nooij. “TrendsinAutoleasing.nl en Fleet & Lease zijn branche-overstijgend. We richten ons vooral op de verschillende stakeholders die binnen hun bedrijf of organisatie verantwoordelijk zijn voor zakelijke mobiliteit. Hen willen we wegwijs maken in het opzetten van wat tegenwoordig een flinke uitdaging is: het opzetten van een goed en duurzaam mobiliteitsbeleid.”

De kracht van het magazine Fleet & Lease is dat het gebruik maakt van het adressenbestand van databaseorganisatie Smart Profile dat beschikt over een database met NAW-gegevens van fleetmanagers en andere mobiliteitsstakeholders binnen bedrijven. De oplage van Fleet & Lease is voor een vakblad hoog: ruim 15.000. Waarbij het afgelopen jaar veel verzoeken zijn gekomen van fleetmanagers die het magazine niet op hun werk- maar op hun thuisadres bezorgd willen krijgen.

De oprichter en uitgever van Fleet & Lease, Ferdinand Oldemaat, zal betrokken blijven bij de uitgeverij als adviseur. Oldemaat blijft uitgever van het zeer succesvolle BiotechNews. Onder leiding van Bart Luteijn en Erik Nooij zal TrendsinAutoleasing.nl en Fleet & Lease in 2022 meerdere (kwartaal) uitgaven verzorgen (zowel online als print) en meer themagericht gaan werken waarbij het online kanaal prevaleert. Het is bovendien de bedoeling met nieuwe, online titels en ‘magazine specials’ het thema duurzame mobiliteit in zijn volle breedte op de kaart te zetten.

Erik Nooij, per 1 december managing director bij TrendsinAutoleasing.nl / Fleet & Lease

Meer weten over de verschillende mogelijkheden om als partner aan te sluiten bij het groeiende mobiliteitsnetwerk van TrendsinAutoleasing? Mail naar Erik Nooij (erik@trendsinautoleasing.nl)!

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Fleet & Lease, TrendsinAutoleasing