SHARE NOW lanceert lange termijn autodelen

donderdag 2 december, 2021

Autodeler SHARE NOW maakt het vanaf vandaag in Amsterdam mogelijk om een deelauto tot 30 dagen te huren en deze vooraf te boeken. Want deelauto’s voor langere tijd huren is een trend onder gebruikers, zegt de autodeler.

In Amsterdam is de totale ritduur afgelopen november met 85% gestegen ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Ook de totale afstand steeg afgelopen maand met 67% aanzienlijk ten opzichte van november vorig jaar. SHARE NOW zegt al geruime tijd een veranderingen in het gedrag van gebruikers te zien waarbij er per rit meer kilometers worden afgelegd en auto’s voor steeds langere periodes worden gehuurd.

Voor gebruikers is het nu mogelijk om een auto te huren voor maximaal 30 dagen – direct voor de deur. “Door onze vloot voor lange termijn ritten mogelijk te maken, kunnen we onze gebruikers nog meer flexibiliteit bieden. Of het nu gaat om een eendaagse huur van een elektrische smart fortwo voor een zakelijke afspraak in de stad of de huur van een BMW i3 voor een buitenlandse familievakantie van twee weken – voor ieder soort rit hebben we het juiste aanbod dat volledig is afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker”, aldus Robert Bosman, Managing Director van SHARE NOW Nederland.

De basisprijs start vanaf € 15,99 per dag tot € 479,49 euro voor een pakket van 30 dagen inclusief gratis opladen.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Share Now