PwC Belgie neemt grootste vloot PHEV’s in gebruik

woensdag 15 december, 2021

Accountancybedrijf PwC heeft in België naar eigen zeggen de grootste vloot plug-in hybrides in gebruik genomen. In totaal rijden er nu 540 plug-ins rond van de BMW X1. Het levert volgens de account een aanzienlijke CO2-besparing op.

Deze stap is een strategisch onderdeel van de duurzame mobiliteitsstrategie van PwC, om hun netto nul-ambities in 2030 te realiseren. Daartoe moet de uitstoot om de twee jaar met 20% verminderen. PwC België heeft al 100% van zijn CO2-uitstoot gecompenseerd, zowel voor privé- als professioneel gebruik, en 100% van de emissies van vliegreizen.

Het mobiliteitsbeleid voorziet verder in alternatieve vervoersmogelijkheden, waaronder de keuze voor een volledig elektrische auto, het leasen van een e-bike en de introductie van de mobiliteitskaart Modalizy. Axel Smits, voorzitter van PwC België: “Deze nieuwe investering betekent een gedurfde verschuiving in de manier waarop we ons hele wagenpark upgraden met schonere voertuigen, terwijl we opnieuw onze toewijding aan duurzame mobiliteit bevestigen.”

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: PWC