Automatisch start- en stopsysteem bij Yellowbrick

vrijdag 17 december, 2021

Voertuigen met een ingebouwd voertuig- of een track-en-trace systeem kunnen, dankzij Yellowbrick Connected, hun parkeeracties automatisch laten starten en stoppen. Dit gebeurt op basis van GPS. Parkeeracties worden bij het wegrijden automatisch gestopt en nauwkeurig verrekend.

De nieuwe functie is tot stand gekomen in samenwerking met techbedrijf Concar, meldt Yellowbrick vandaag. Het voorkomt doorgelopen parkeeracties en er wordt alleen voor de werkelijke parkeertijd betaald. Het moet bedrijven tot wel 20% besparing opleveren op de huidige parkeerkosten van het wagenpark, blijkt uit eigen onderzoek.

Bovenop het financiële gewin, bespaart Yellowbrick Connected medewerkers ook tijd. Bedrijven met Yellowbrick Connected ontvangen al hun parkeerkosten op één factuur en beheren hun wagenpark in een online dashboard. Dit bespaart de financiële afdeling veel extra handelingen. Volgens Yellowbrick directeur Jeffrey Wolvekamp is de techniek erachter nauwkeuriger dan de huidige GPS-oplossingen in de markt. “Bovendien hebben wij toegang tot het grootste netwerk van autovoertuigvolgsystemen ter wereld.”

Categorie: Parkeren
Labels: Yellowbrick