Mobility Lease Platform verbindt (lease)intermediairs

donderdag 23 december, 2021

Intermediairs hebben hun krachten gebundeld in het vandaag gelanceerde Mobility Lease Platform (MLP). Het wil fungeren als een centraal platform tussen het aanbod van en de vraag naar mobiliteitsoplossingen.

MLP-oprichters Tim Rijvers (l) en Maik Dielissen

Samenwerkingspartners zijn vooralsnog DAK Mobiliteit, Autoleaseman en UrbanEazy. Die zijn als eerste gekoppeld aan MLP. DAK Mobiliteit brengt haar netwerk van 1.500 advieskantoren en 2,5 miljoen eindklanten in. Het brengt, zoals het persbericht meldt, wielen en financiering samen voor de beste mobiliteitsdeal, het beste advies en het beste financiële pakket. MLP zegt in gesprek te zijn met andere partijen om zich aan te sluiten.

“De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan momenteel razendsnel, waarbij het 100% zeker is dat leasing en elektrificatie elkaar gaan vinden,” aldus Maik Dielissen, algemeen directeur van Autoleaseman en medeoprichter van Mobility Lease Platform. “Met Autoleaseman en UrbanEazy koppelen we nu al de beste deal aan de beste financieringsvorm. De samenwerking binnen de Mobility Lease Platform joint-venture biedt ons nu de mogelijkheid om ons pakket met DAK Mobiliteit via een ongekend groot adviesnetwerk onder de aandacht van miljoenen klanten te brengen.”

Ook Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK Intermediairscollectief en medeoprichter van Mobility Lease Platform, is overtuigd van de onbegrensde mogelijkheden die de joint-venture aangesloten partijen biedt. “Met DAK Mobiliteit introduceren wij mobiliteit als nieuw adviesdomein bij onze 1.500 aangesloten leden,” verklaart Rijvers. “Voor hen vormen de producten van Autoleaseman en UrbanEazy een prachtig middel om de activiteiten verder te verduurzamen en uit te breiden. DAK Mobiliteit is een mooie nieuwe opening om de eindklanten van onze kantoren mobiliteitsadvies op maat als nieuw product aan te kunnen bieden.”

Categorie: Lease intermediairs
Labels: Mobility Lease Platform