Verdriedubbeling bijtellingsberekeningen VZR

maandag 10 januari, 2022

De berekening van de bijtelling op de website van Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) is vorig jaar verdrievoudigd, meldt VZR. De veranderende tijden hebben weerslag op de informatiebehoefte van iedereen die zakelijke kilometers maakt.

Meer thuiswerken, meer afkoopsommen in de autoregeling, nieuwe mobiliteitsmogelijkheden en de nieuwe bijtellingsregeling voor elektrische auto’s hebben meer bezoekers gebracht, concludeert VZR. Dat terwijl de bijtellingsregelingen al jaren niet meer zó eenduidig waren. Toch blijkt de behoefte om de bijtelling voor de persoonlijke situatie te kunnen berekenen dus groot.

De record-bezoekersaantallen die VZR trekt heeft ook tot meer leden geleid, zegt Jan van Delft, voorzitter van VZR. “VZR maakt haar onafhankelijke rol als informatievoorziener voor iedereen die zakelijke kilometers maakt meer dan waar. Met meer mobiliteitsmogelijkheden zoekt een ieder naar wat het best bij hem of haar past. Kies je voor elektrisch rijden met een korting op de bijtelling of past hybride of een benzine auto beter bij jouw mobiliteitsbehoefte? De kosten die daar bij horen zijn zeer belangrijk en VZR is verheugd daar voor steeds meer mensen een rol in te kunnen spelen.”

Categorie: Fiscaal
Labels: VZR