Arval lanceert nieuw autodeelplatform

woensdag 12 januari, 2022

Leasemaatschappij Arval zal dit jaar in samenwerking met Ridecell, een wereldwijde leverancier van wagenparkautomatisering en mobiliteitsoplossingen, een nieuw autodeelplatform lanceren. Eerst in België en vanaf de tweede helft van dit later in andere Europese landen.

Arval wil jaarlijks de autodeelvloot met 50% laten groeien. Het nieuwe Arval Car Sharing-aanbod zal ook worden geïntegreerd met The Arval Mobility App, een B2B MaaS-oplossing, waarmee werknemers de meest geschikte mobiliteitsoptie voor hun reis kunnen kiezen. De samenwerking met RideCell moet ook het onlangs gelanceerde Arval Mobility Hub-concept ondersteunen. Op de hubs staan meerdere voertuigen, waaronder auto-, fiets- en micromobiliteitsoplossingen.

De overeenkomst met RideCell heeft een duur van 5 jaar. Volgens Alain van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval, is Ridecell in staat is om klanten een state-of-the-art autodeelplatform te bieden. “We geloven dat Ridecell een belangrijke bijdrage zal leveren aan de doelstellingen van Arval op het gebied van mobiliteitstransformatie”.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Arval, RideCell