Fleetcraft en Wensink Lease bundelen krachten

vrijdag 21 januari, 2022

Leasemaatschappij Wensink Lease & Services heeft een strategische overeenkomst getekend met wagenparkbeheerder Fleetcraft. Want leaseklanten hebben steeds meer behoefte aan ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer in brede zin, aldus de leasemaatschappij.

Laurens Stigter van Wensink (l) en Jan Willem Gosseling van Fleetcraft

Volgens beide bedrijven worden er steeds hogere eisen gesteld aan mobiliteit van bedrijven. Hiervoor zijn specialisten nodig die niet alleen operationeel technisch wagenparkbeheer verzorgen, maar ook kunnen adviseren over voertuigconfiguraties, financiën en inzet. Zowel Wensink Lease & Services als Fleetcraft beschikken over deze specialistische kennis.

Laurens Stigter, CEO van Wensink Automotive waar de leasetak onder valt, ziet in Fleetcraft de perfecte partner om zowel de personen- als bedrijfswagenklanten volledig te ontzorgen. “De jarenlange ervaring van Fleetcraft in het merkonafhankelijk beheren van complexe vloten voor vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s is een welkome aanvulling op onze dienstverlening.”

Ook de directeur van Fleetcraft, Jan Willem Gosseling, denkt met de samenwerking beter toegerust te zijn voor de toekomst door meer specialistische diensten en producten te kunnen aanbieden. “Onze kennis en expertise op het gebied van fleet management en logistiek zal ook worden ingezet om de klanten van Wensink volledig te ontzorgen. Hiermee versterken beide bedrijven hun positie in de markt en borgen we als Fleetcraft de continuïteit als onafhankelijke fleet management specialist naar de toekomst.”

Fleetcraft werd in 2012 opgericht om bedrijven te ondersteunen bij de professionalisering van wagenparkbeheer en logistiek. Daarbij neemt het, indien gewenst, de volledige zorg over het wagenpark uit handen. Wensink Automotive

Wensink Lease & Services staat in de Aumacon’s Leasemaatschappij Top-100 op de 26ste plek met ruim 5.600 contracten.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Fleetcraft, Wensink Lease & Services