ALD Automotive met corporate benefits in privélease voor werknemers

woensdag 26 januari, 2022

ALD Automotive gaat via de kanalen van corporate benefits, Europees marktleider op het gebied van werknemerprogramma’s, full-service private lease aanbieden. De (private lease) autoregelingen voor werknemers zijn nu beschikbaar in vijf Europese landen, waaronder Nederland.

Met de speciale autoregelingen voor werknemers die via de sites van corporate benefits aangeboden worden, kunnen bedrijven de voordelen van een leaseauto uitbreiden tot hun volledige werknemersbestand, is het idee erachter. De contracten worden beheerd door de leasemaatschappij. Op alle modellen, waaronder ook accasions, zijn de gebruikelijke leasevoorwaarden van toepassing zoals onderhoud, bandenwissel, pechhulp en verzekering en ze zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages.

Dankzij de grote Europese dekking en beschikbare digitale platformen is ALD Automotive de eerste mobiliteitsaanbieder van operationele leasediensten die door corporate benefits is geselecteerd. Bij de selectieprocedure is rekening gehouden met kwaliteitsbeoordelingen, prijsstelling en gebruiksvriendelijkheid van het aankoopproces.

Volgens Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland, speelt de samenwerking in op de vraag van veel bedrijven om voor alle medewerkers een mobiliteitsprogramma aan te bieden en daarmee aantrekkelijker te worden als werkgever. “Daarnaast past de samenwerking bij ons strategisch plan, Move 2025, dat als doel heeft het bereik van onze mobiliteitsoplossingen te vergroten en ons klantenbestand verder uit te breiden.”

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: ALD Automotive