Renault levert 600ste Zoe electric aan MyWheels

donderdag 3 februari, 2022

Renault levert ruim 300 nieuwe auto’s aan deelautobedrijf MyWheels waarvan 200 elektrische Zoe’s en 105 ‘gewone’ Clio’s. In totaal heeft MyWheels nu 600 Renault Zoe’s in gebruik.

Albert Trapman, Mobilize – Karina Tiekstra, MyWheels

Daarmee is meer dan de helft van het landelijke wagenpark van MyWheels (2.400 auto’s) nu 100% elektrisch. De nieuwe Renault Zoe E-Tech electric is, volgens MyWheels, de perfecte elektrische deelauto met een 52 kWh-batterij die in minder dan drie uur weer volledig opgeladen is bij een openbare paal van 22 kW. De actieradius bedraagt bovendien 395 km (WLTP).

De nieuwe deelauto’s van MyWheels zijn geleverd door de Renault dealers Stam, Nieuwendijk, Van Mossel en Zeeuw & Zeeuw. Volgens Karina Tiekstra, algemeen directeur MyWheels, helpt de goede samenwerking met de dealers het elektrische aanbod in hoog tempo uit te breiden. “Hierdoor kunnen we consumenten en bedrijven steeds beter van dienst zijn met een deelauto op loopafstand. Dat maakt de overstap van autobezit naar autogebruik steeds aantrekkelijker in Nederland.”

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: MyWheels, Renault