Hooikammer Groep neemt (oudste) bergingsbedrijf over

woensdag 4 mei, 2022

Hooikammer Groep heeft de Amsterdamse Bergings Combinatie (ABC) overgenomen, het oudste bergingsbedrijf van Nederland. Hooikammer zet alle activiteiten van ABC voort, ook de bestaande medewerkers en het wagenpark worden overgenomen.

Ook de naam blijft behouden: Amsterdamse Bergings Combinatie. André Bronkhorst was directeur van ABC en richtte het bedrijf zo’n 38 jaar geleden op. Het bergingsbedrijf zal na de overname van deze maand nauw gaan samenwerken met bergingsbedrijf van der Eng uit Heemskerk, dat al sinds 1975 alle bergingswerkzaamheden uit in de regio Heemskerk uitvoert. Voor opdrachtgevers moet dat de efficiëntie verhogen en zullen bijvoorbeeld de aanrijtijden worden verkort.

Naast de dagelijkse bergingswerkzaamheden van de Hooikammer Groep, worden er diverse fleet-services activiteiten uitgevoerd vanuit de nieuwe vestiging in Steenwijk. In samenwerking met Fidron, onderdeel van de Hooikammer Groep, worden lease- en financieringsmaatschappijen ondersteund met het opsporen en veiligstellen van voertuigen door heel Europa.

Binnenkort een uitgebreid interview met onder andere Jarón Hooikammer over de ontwikkeling van de Hooikammer Groep tot brede automotive dienstverlener.

Categorie: Pechhulp(diensten)
Labels: Hooikammer Groep