Bielefeld (DSM) Mobiliteitsmanager van het jaar 2015

woensdag 27 mei, 2015

Daan Bieleveld, global mobility manager bij DSM, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2015. Bieleveld won in de finale van Jeroen Goossen (USG People) en Marc Florie (Heijmans). Hij neemt het stokje over van André de Boer, die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2015 in het NBC in Nieuwegein.

Daan Bielefeld van DSM Mobiliteitsmanager van het jaar 2015

Daan Bielefeld van DSM Mobiliteitsmanager van het jaar 2015

De vakjury was onder de indruk van de finalisten. Florie is ondanks de instroom van 700 extra voertuigen in staat geweest om met een gehalveerde bezitting zijn beleid door te voeren onder andere op het gebied van standaardisatie van bedrijfsvoertuigen. Goossen heeft zijn visie verwezenlijkt en op korte termijn gaat USG People over naar 100% variabel leasen.

Maar over Bieleveld zegt de jury:”Bieleveld heeft het nationale HR- en inkoopbeleid ten aanzien van mobiliteit geïntegreerd en als basis gebruikt voor het internationale beleid. Binnen het door hem gecreëerde global platform heeft hij ruimte gelaten voor lokale initiatieven en behoeften. Bieleveld heeft een hele frisse blik op de kansen die mobiliteit biedt op het gebied van integratie van mobiliteit HR en inkoop. Daarbij heeft hij een creatief totaal aanbod gecreëerd waarbij zowel alle lease- als niet leaserijders worden bedient. Een aansprekend voorbeeld is de succesvolle lancering van zijn vernieuwde privé-leaseregeling voor alle medewerkers zonder leaseauto waarbij hij standaard processen heeft doorbroken’.

De vakjury bestaat uit André de Boer (Rijkswaterstaat), Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF)  Nanda Cousijn (Diemermere) en Ronald Postma (Syndesmo).

Categorie: Prijzen & Awards
Labels: Fleetmanagement event