debesteleasedeal.nl groeit door in Noord-Holland

woensdag 1 juni, 2022

De onafhankelijke leasevergelijker van Nederland, debesteleasedeal.nl, is de afgelopen drie jaren hard gegroeid. En die groei zetten ze nu ook door in Noord-Holland. Hans Brinkman is in deze regio per 1 juni 2022 aangesteld als Partner van debesteleasedeal.nl.  

vlnr: René Meijer, Hans Brinkman en Floris Mulder

Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Brinkman heeft meer dan 25 jaar nationale en internationale ervaring in diverse branches. De afgelopen jaren werkte hij onder andere als CEO bij een multinational. In zijn rol bij debesteleasedeal.nl is hij nu verantwoordelijk voor Noord-Holland. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in het realiseren van de groeiambities van debesteleasedeal.nl. “We zijn ervan overtuigd dat Hans met zijn kennis en ervaring, een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan de groei van onze organisatie in de regio Noord-Holland”, aldus mede-eigenaar Floris Mulder.

debesteleasedeal.nl is de enige onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Met de eigen ontwikkelde vergelijkingssoftware worden leaseoffertes voor leaseauto, bedrijfswagen of wagenpark op basis van prijs en voorwaarden vergeleken. Lees hier ons eerdere interview met de oprichters Floris Mulder en René Meijer “Zo regel je het beste leasecontract voor een wagenpark!”

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: debesteleasedeal.nl