debesteleasedeal.nl nu ook in Utrecht

dinsdag 14 juni, 2022

Na Noord-Holland eerder deze maand heeft de onafhankelijke leasevergelijker debesteleasedeal.nl nu ook een Partner in Utrecht. Laurens Moojen is vanaf deze maand gestart en verantwoordelijk voor de verdere groei van de leasevergelijker in Utrecht.

Floris Mulder (l) en Laurens Moojen

debesteleasedeal.nl wil binnen twee jaar een landelijke dekking van VNA-gecertificeerde leaseadviseurs hebben. Volgens mede-eigenaar Floris Mulder is de aanstelling van Moojen een belangrijke stap in het realiseren van die landelijke groeiambities. “In Midden- en Noord-Nederland is de dekking compleet, in Zuid-Nederland zijn we nog op zoek naar ervaren leaseadviseurs zoals Laurens’, aldus Mulder.

Moojen heeft in 2007 zijn opleiding op de IVA Driebergen succesvol afgerond. In zijn loopbaan heeft hij dienstverlenende functies bekleed en sinds 2016 is hij actief in de automotive. Moojen is ervan overtuigd dat zijn passie en servicegerichtheid goed past bij de dienstverlening van debesteleasedeal.nl. “Er is een verandering in de zakelijke leasemarkt gaande. De markt roept steeds meer om onafhankelijk (mobiliteits)advies en debesteleasedeal.nl sluit hier perfect op aan.”

Begin deze maand werd bekend dat Hans Brinkman in de regio Noord-Holland per 1 juni 2022 aangesteld is als Partner van debesteleasedeal.nl.

debesteleasedeal.nl zegt de enige onafhankelijke leasevergelijker van Nederland te zijn. Het platform vergelijkt leaseoffertes op basis van prijs én voorwaarden. Met hun vergelijkingssoftware vragen ze leaseoffertes aan bij de leasemaatschappijen en zetten alle leaseoffertes voor de klant op een rij. Onderliggende voorwaarden worden zo inzichtelijk zodat de beste deal, met persoonlijke leaseadvies, voor de organisatie gekozen kan worden. Lees hier ons eerdere interview met de oprichters Floris Mulder en René Meijer “Zo regel je het beste leasecontract voor een wagenpark!”

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: debesteleasedeal.nl