Nieuwe uitgave Fleet & Lease op 20 september!

woensdag 20 juli, 2022

Een verse uitgave van ons magazine Fleet & Lease komt 20 september uit. En, zoals gebruikelijk, wordt dit onder een uniek bestand van zo’n 15.000 (eind)verantwoordelijken voor wagenparken verspreid, in samenwerking met onze partner Smart Profile. Reserveer nu ruimte om uw bedrijf te presenteren!

De vorige uitgave van Fleet & Lease. Klik om te downloaden

Onder de noemer ‘voorsorteren op toekomstige mobiliteit!’ deden vele partijen in de vorige editie van Fleet & Lease uit de doeken hoe zij in deze uitdagende tijden hun proposities vormgeven, wat de uitdagingen daarbij zijn en wat zij in de toekomst verwachten. En nog altijd draaien wagenparkbeheerders overuren kunnen we verklappen. Net als telematicabedrijven, fleetmanagement-softwarebedrijven, leasemaatschappijen, bedrijfswageninrichters, bandenspecialisten, laadinfrastructuurbedrijven, poolbeheerders, brandstofleveranciers, voertuigaanpassers, schadeherstellers… aldus een greep uit het enorme ecosysteem rondom zakelijke mobiliteit.

Tegelijkertijd zijn de uitdagingen groot: lange levertijden van zowel auto’s als bijvoorbeeld laadpalen, historisch hoge brandstofprijzen, hybride werken als blijvertje, krapte op de arbeidsmarkt… Ga er maar aan staan! Maar zonder wrijving geen glans, moet u maar denken. Juist in deze roerige tijden kan het verschil worden gemaakt. Gezamenlijk met partners uit de mobiliteitsbranche willen we dit omvangrijke verhaal richting de doelgroep vormgeven. We bieden onze partners meerdere mogelijkheden om zich te profileren, waarbij voorop staat dat we altijd volwaardige, kwalitatieve content willen leveren die fleetowners handvaten geeft om hun mobiliteitsbeleid vorm te geven.

Neem contact op met Erik Nooij en informeer naar de vele mogelijkheden om u te profileren op onze on- en offlinekanalen! Ook richting leasemaatschappijen en andere aanbieders van zakelijke mobiliteitsproducten is Fleet & Lease en TrendsinAutoleasing.nl inmiddels uitgegroeid tot volwaardige communicatieplatformen.

erik@trendsinautoleasing.nl

06 – 41 286 228

Categorie: Geen
Labels: Fleet & Lease