ALD Automotive start met Ford Fleet Management

donderdag 28 juli, 2022

Onderdeel van Ford Pro, de bedrijfswagentak van Ford, is de samenwerking met ALD Automotive in Ford Fleet Management. Dat onderdeel is nu ook beschikbaar in Nederland, meldt de leasemaatschappij.

Ford Pro heeft eerder zijn ‘totaaloplossing’ geïntroduceerd, een one-stop-shop-oplossing voor software, financiering en (multimerk) fleetmanagement. Ook worden laadoplossingen aangeboden want Ford Pro wil vooral de overstap naar elektrische voertuigen voor fleetowners ondersteunen.

Tegelijkertijd moet het leiden tot minder stilstand en lagere bedrijfskosten. Het productportfolio wordt aangevuld met een team van branchespecialisten die klaarstaan om de beste wagenparkoplossingen te leveren voor een breed scala aan klantbehoeften. En het is dus multimerk: klanten met een divers wagenpark kunnen ook profiteren van de diensten van Ford Fleet Management.

“We weten dat bedrijven afhankelijk zijn van de inzetbaarheid van hun voertuigen – om werk te verzetten, goederen te verplaatsen of mensen te vervoeren. Onze oplossingen voor wagenparkbeheer zorgen dat het wagenpark altijd inzetbaar is”, aldus Managing Director, Marc van Eck. “Daarom staat onze uptime-gerichte benadering centraal in al onze producten en diensten, en onze experts staan klaar met wagenparkoplossingen die zijn afgestemd op elke zakelijke behoefte.”

Categorie: Lease- / fleetmanagement-software
Labels: ALD Automotive, Ford Pro